Könyvelőiroda

Minőségi könyvelés – Gherman Könyvelőiroda!

Cégünk, a Gherman Könyvelőiroda azzal a céllal jött létre, hogy a cégek, vállalkozások részére minden részletre kiterjedő komplex számviteli szolgáltatást nyújtson (könyvelés, teljes könyvviteli szolgáltatás, cégek könyvelése, bérszámfejtés, adótanácsadás, adóbevallás készítés).

Célunk, hogy ügyfeleink válláról levegyük mindazokat a terheket, melyeket a könyvelés és az adózással kapcsolatos kérdések jelentenek. Folyamatosan bővítjük ismereteinket a könyvelés terén, és vállaljuk a felelősséget munkánk után.

Szolgáltatási területünk: Budapest, Diósd, Budaörs, Törökbálint, Érd és környéke, Tárnok, Sóskút, Százhalombatta.

A közös együttműködés reményében szeretettel várjuk leendő ügyfeleink jelentkezését.

Precíz, megbízható könyvelő szakemberre van szüksége?

Akkor a legjobb helyen jár! Forduljon bizalommal a Gherman Könyvelőiroda tapasztalt szakembereihez, még akkor is, ha csak adótanácsadásra van szüksége, mi naprakészek vagyunk minden témában, amely egy vállalkozás életében felmerülhet. Adóbevallás készítés nem csak cégeknek, vállaljuk magánszemélyeknek is.

A kettős könyvelés elvégzése telephelyén, Budapesten és környékén.

Cégünk alkalmaz mérlegképes könyvelő, könyvvizsgáló és adótanácsadó szakembert, a minél részletesebb és precízebb munka elvégzése érdekében. Célunk ügyfeleink bizalmának elnyerése és megtartása. Az egyéni vállalkozók, kis- és középvállalkozások válláról az adóbevallás terhének levétel. Adótanácsadóink naprakészek, folyamatosan bővítik tudásukat, ezáltal bármikor bármely kérdésére választ tudnak adni. Kettős könyvelés Budapesten és annak vonzáskörzetében, vagy akár vállalkozása telephelyén.

A Kft könyvelés feladatainak precíz elvégzése a Gherman Könyvelőirodában.

Kettős könyvelés a vállalkozás eszközeiről, forrásairól és a bennük bekövetkezett változásokról. Adóbevallás és beszámoló készítése, a Kft könyvelés feladatainak teljes körű elvégzése. Bízhat bennünk, mert nem juttatjuk adatait harmadik fél kezébe!

 

Ajánlatkérés

Szolgáltatási területünk:
Budapest, Diósd, Budaörs, Törökbálint, Érd és környéke, Tárnok, Sóskút, Százhalombatta.