Könyvelőirodánkról

Minőségi könyvelés – Gherman Könyvelőiroda!

Cégünk, a Gherman Könyvelőiroda azzal a céllal jött létre, hogy a cégek, vállalkozások részére minden részletre kiterjedő komplex számviteli szolgáltatást nyújtson (könyvelés, teljes könyvviteli szolgáltatás, cégek könyvelése, bérszámfejtés, adótanácsadás, adóbevallás készítés).

Célunk, hogy ügyfeleink válláról levegyük mindazokat a terheket, melyeket a könyvelés és az adózással kapcsolatos kérdések jelentenek. Folyamatosan bővítjük ismereteinket a könyvelés terén, és vállaljuk a felelősséget munkánk után.

Szolgáltatási területünk: Budapest, Diósd, Budaörs, Törökbálint, Érd és környéke, Tárnok, Sóskút, Százhalombatta.

A közös együttműködés reményében szeretettel várjuk leendő ügyfeleink jelentkezését.

Miért válasszon minket?

  • Megbízhat könyvelőirodánkban (ígéreteinket mindig betartjuk)
  • Az általunk végzett könyvelés precíz lesz, folyamatosan egyeztetünk
    (diszkréciónkra számíthat, illetéktelen kézbe nem kerülnek adatai)
  • Ha a könyvelés, könyvvitel területén kérdése merül fel, mi rendelkezésére állunk (időszerű választ kap tőlünk)
  • Mentesül a bevallások anyagi felelőssége alól
  • Időben értesítést kap, ha adót kell fizetnie (ezt jelezzük Ön felé)
  • Naprakész segítséget nyújtunk az üzleti élettel kapcsolatos és a szakmát érintő változásokról

Ajánlatkérés

Minőségi és megbízható könyvelés!

Cégünk nem akarja az olcsó könyvelés címet elnyerni, ellenben minőségi szolgáltatást nyújtunk az adóbevallás és bérszámfejtés területén a könyvelőirodánkban. Az áraink az elvégzett feladattól függnek és az ügyféllel közösen alakítjuk ki ezeket. Könyvelés Érd és környéke, Budapest, Diósd, Budaörs, Törökbálint, Tárnok, Sóskút és Százhalombatta területén. Ha az ügyfél úgy kívánja, akkor a cége telephelyén végezzük el a könyvelői munkát. Az adóbevallást magánszemélyeknek is elkészítjük. Könyvelőirodánkhoz forduljon bizalommal!

Könyvelő Érd, könyvelés Diósd, Budapest és vonzáskörzetében.

A Gherman Könyvelőiroda megtalálható Budapesten a Thököly utcában és a főváros agglomerációjában, többek között Diósdon, Érden és Százhalombattán is. Vállaljuk a számviteli szabályzat elkészítését és ügyfeleink képviseletét a hatóságok előtt. Kérhetik adótanácsadás szolgáltatásunkat, mellyel naprakész információkat kaphatnak a szakmában bekövetkezett változásokról, az adózásról, az adóbevallás leadásának határidőiről. Mielőtt adót kell fizetnie Mi előre jelezzük ezt Ön felé, így még kevesebb dologra kell figyelnie, ezzel is megkönnyítjük munkáját. Az adóbevallás készítés feladatát magánszemélyeknek is vállaljuk!

Könyvelés mérlegképes, tapasztalt könyvelőkkel.

A Gherman Könyvelőiroda elvégzi vállalkozása teljes körű könyvviteli feladatit. Mérlegkészítés, könyvvizsgálat, munkaügyi feladatok elvégzése nem jelent problémát mérlegképes, tapasztalt könyvelőink számára. Könyvelés Budapesten és vonzásában.

A Kft könyvelés feladatainak precíz elvégzése a Gherman Könyvelőirodában.

Kettős könyvelés a vállalkozás eszközeiről, forrásairól és a bennük bekövetkezett változásokról. Adóbevallás és beszámoló készítése, a Kft könyvelés feladatainak teljes körű elvégzése. Bízhat bennünk, mert nem juttatjuk adatait harmadik fél kezébe!

Ajánlatkérés

Tisztelettel:

Gherman Mónika
cégvezető, mérlegképes könyvelő
PM regisztrációs szám: 173303